ИНТРО

2019

1 ян. 2019 | 06:30 | Публикувано: ИНТРО

2019
Автор:
Янита Миланова

2019-та...Как лети времето! :)

 

Нека за всички ни е една година на хармония, емоционална топлина, вътрешна свързаност, душевна лекота, съзнателни избори и мъдрост във всички направления на живота!

 

Нека се радваме на споделена близост, любов и съкровеност, на искрени и дълбоки, стойностни приятелства, на красота в дните си, да сбъдваме с много старание и отдаденост мечтите си, да сме по-толерантни, по-приемащи, по-конструктивни, по-съзидателни и творящи, по- състрадателни, по-космополитни, по-отворени към света и предизвикателствата на новото, да позволим на себе си да се развиваме непрестанно, да се учим, да израстваме, да надграждаме, да внесем ред в живота си, да приемем отговорността си за начина, по който го създаваме, да сме не просто индивиди, а личности, да преборим страховете си, да сме по-решителни, да познаваме по-добре себе си, да търсим смисъла, истината и живота в свобода от клишета, болести и зависимости.

 

Да пътуваме, да разширяваме кръгозора и съзнанието си, да сме търсачи на отговори, да сме пълноценни в отношенията си и в призванието си. Да търсим равновесието и да имаме чуваемост за гласа на своя по-висш Аз. Да сме добри със себе си и с околните, да създаваме предпоставки да генерираме добра, силна енергия и чистота- вътре и вън.

 

Първия ден на 2019-та за мен започна с позвъняване рано сутринта- изтичане на околоплодни води и започане на раждане :) Очаквам с трепет новото бебче и се надявам новината да ми е на късмет и през тази година да се радвам на много нови и прекрасно родени бебета, на много хомеопатични излекувания, на много отворени хоризонти! Пожелавам си сила и търпение, през тази година на моето семейство му предстои генерална промяна, смята на локацията и много нови неща, с които ще се сблъскаме, но се надявам на попътния северен вятър да подреди планетите по най-добрия начин и в съзвучие с енергийния поток, в който сме се гмурнали :)

 

Бъдете здрави!

 

 


ПОСЛЕДНИ ПУБЛИКАЦИИ

» Свежа и вкусна лазаня от слайсирани тиквички с три вида плънка
» "Защо има война?" от Дезмънд Туту (Носител на Нобелова награда за мир- 1984 г.)
» Пълнени чушки по суровоядски
» "Raising a Vaccine Free Child" / by Wendy Lydall- в помощ на алтернативния родител
» Домашни кълнове и поници от броколи

АРХИВ


КОМЕНТАРИ


Горе