НА СУРОВО > Предястия

Пълнени чушки по суровоядски

3 окт. 2022 | 11:13 | Публикувано: НА СУРОВО > Предястия

Бърза сурова рецепта, пълна с цвят и живот.
Автор:
Янита Миланова

„Знай също, че Ангелът на любовта присъства в стръковете на тревата, защото любовта е в даването и велика е любовта, давана на Децата на Светлината от нежните стръкове трева...Когато децата на Светлината докоснат с любов стръковете трева, тревата им отвръща с любов и ги води до Потока на живота, където те могат да намерят вечния живот.“

Евангелие на мира от Есеите

Необходми продукти:
4 малки до средни по размер чушки
Пресен магданоз и/ или листно селъри
Белено конопено семе
15 предварително накиснати за една нощ бадеми
1 скилидка чесън
1 чаена лъжичка студенопресован зехтин
Сол/ келп по желание
Домашни кълнове от боб мунг и поници от листно червено цвекло.

Начин на приготвяне:

Чушките се измиват и почистват от семките. Приготвяме дип за филинга от накиснатите (по желание и обелени) бадеми, чесънчето, зехтина и малко вода, блендираме за половин минута до получаване на еднородна плътна каша, с която напълваме чушките. Овалваме отворения край както следва: в конопеното семе, наситнен магданоз и наличните ни кълнове и поници. Като допълнение при сервирането добавяме магданозено песто, приготвено за 10 секунди в блендера с няколко капки зехтин.

Жива, алкалообразуваща храна с предоминантен процент на порциона всеки ден за здраве, виталност, устойчивост на патогени, клетъчна чистота и сила. Суровата храна е носител на живот, само и единствено тя ни дарява с така важните ензими, увеличава микроелектрическото напрежение в клетъчните тъкани, подобрява притока на кислород в клетките, стимулира клетъчния метаболизъм и предотвратява биохимичното задушаване, подкрепя живота и задоволява напълно нуждите ни от аминокиселини.

Чисти черва, балансирана чревна микрофлора, силен макробиом, здрави тъкани, свободна налична сила за възстановяване и поддържане на устойчово здраве и равновесие. 

Бон апети! :)

 


ПОСЛЕДНИ ПУБЛИКАЦИИ

» Свежа и вкусна лазаня от слайсирани тиквички с три вида плънка
» "Защо има война?" от Дезмънд Туту (Носител на Нобелова награда за мир- 1984 г.)
» Пълнени чушки по суровоядски
» "Raising a Vaccine Free Child" / by Wendy Lydall- в помощ на алтернативния родител
» Домашни кълнове и поници от броколи

АРХИВ


КОМЕНТАРИ


Горе